ΠΑΟΚ: Αποφάσισε ο Λουτσέσκου για τον Κούρτιτς

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ με ψυχολογικό αβαντάζ έπειτα από τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό, κοιτάει μπροστά για την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ταξιδεύοντας στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς ενώ αποφάσισε πως ο Γιασμίν Κούρτιτς δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ιωνικό εξαιτίας των τεσσάρων καρτών που συμπλήρωσε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το trainingr report του Δικεφάλου:

«Η ανατροπή, η νίκη, ο τρόπος που ήρθε, η συνολική απόδοση, ακόμα και η διαχείριση του αγώνα από τον αντίπαλο, δίνουν στον ΠΑΟΚ την απαραίτητη ώθηση που πάντα χρειάζεται πριν από έναν τελικό.

Γιατί τέτοιος είναι ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ, δίχως αυτό ν’ αποτελεί κλισέ. Το ματς του ΟΑΚΑ κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, άρα έναν από τους στόχους του Δικεφάλου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.O Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μόλις δύο μέρες για να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν, έτσι η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (07.02) στη Νέα Μεσημβρία με τους βασικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό ν’ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας.

Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στη φυσική κατάσταση και την τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα.Ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση της Super League Interwetten με τον Ιωνικό.

Την Τρίτη (08.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.