ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Απόφαση για Μέξα με εσωτερικές διαφωνίες

Γιώργος Πετρίδης22 Ιουνίου 2020

Συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Κώστας Μέξας. Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι υπήρξε διαφωνία εντός του ΔΣ της ΚΑΕ.

Οι ενδείξεις μετά τα ραντεβού της Πέμπτης και της Παρασκευής είναι αλήθεια ότι ήταν διαφορετικές όμως στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η φημολογία άρχισε να έχει αντίθετη ροή και τελικά ήταν αυτή που επιβεβαιώθηκε. Ο Κώστας Μέξας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Το άτυπο σημερινό διοικητικό συμβούλιο παρουσίασε τις διαφορετικές τάσεις και για να ληφθεί η απόφαση, χρειάστηκε η παρέμβαση του Θανάση Χατζόπουλου που θα έχει ενεργό ρόλο στο νέο διοικητικό συμβούλιο, έκρινε ότι θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο δεδομένου ότι θα έχει και οικονομική συμβολή στη νέα προσπάθεια και που ήταν αυτός που τελικά πήρε την απόφαση. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι εγκαταλείπεται η περίπτωση του Χάρη Μαρκόπουλου.

Πάντως, τόσο ο πρόεδρος Άρης Καρακούσης όσο και το μέλος του δ.σ. Πόλυς Κατσιώρας εξέφρασαν αντίθετη άποψη και μάλιστα ο δεύτερος αποχώρησε από τα γραφεία και σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr σκέπτεται να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ΚΑΕ μετά από αρκετά χρόνια στα οποία βοήθησε σε όλα τα επίπεδα.
Όσο για τον Μέξα; Θα πιάσει άμεσα δουλειά και τυπικά αφού επί της ουσίας είχε κάνει το τελευταίο διάστημα κάποιες επαφές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.