ΠΑΟΚ: Αποδείξεις ανούσιας υπεροχής

Metrosport Team05 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για τέταρτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα «άσφαιρος» στην επίθεση χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είχαν προηγηθεί τα ματς της κανονικής περιόδου με τον Βόλο, τον Άρη και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Παράλληλα δέχτηκε τρία γκολ για τρίτη φορά μετά από τα ματς με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Ηττήθηκε με βαρύ σκορ αν και οι επιδόσεις του σε δύο στατιστικές κατηγορίες στην επίθεση παρέπεμπαν σε μάδα που θα έπρεπε να κερδίζει ή τουλάχιστον να μην χάνει.

Ήταν όμως αριθμοί χωρίς ουσία αφού ο ΠΑΟΚ έμεινε στο «0» σε γκολ και βαθμούς. Μέσα σε όλα τα άλλα στοιχεία ανούσιας υπεροχής και τα κόρνερ, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει 14 ένα λιγότερο από το φετινό ρεκόρ του, αφού είχε 14 στο εντός έδρας 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκτός έδρας επίδοση του στη φετινό Πρωτάθλημα, αφού η προηγούμενη ήταν τα 12 κόρνερ στον αγώνα με την ΑΕΛ για τη 14η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ φόρτωσε το παιχνίδι στις πτέρυγες και πλησίασε τις μεγαλύτερες επιδόσεις του τόσο στα εύστοχα όσο και στα συνολικά γεμίσματα. Είχε 18/45 μένοντας ένα εύστοχο γέμισμα κάτω από το ρεκόρ του -είχε 19 στο 3-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο- και τρία συνολικά γεμίσματα μακριά από τη σχετική, μεγαλύτερη επίδοση του αφού είχε 48 στο εκτός έδρας ματς της 5ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.