ΠΑΟΚ: Ανοίγει «παράθυρο» για Μάρκο Ρέντε

Κώστας Πετρωτός14 Ιουλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στις μεταγραφές του Κάλεντ Νάρεϊ και του Γέφερσον Σοτέλδο το τελευταίο διάστημα, δεν είναι όμως μόνο αυτές στον σχεδιασμό του Ζοσέ Μπότο και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως έχει γράψει το metrosport.gr και η εφημερίδα Metrosport αρκετές φορές, στο πλάνο των δύο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος υπάρχει και η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, που αποκαλύπτει το metrosport.gr και η σημερινή έκδοση της "Μ", δεν αποκλείεται να ανοίξει και πάλι μια υπόθεση που είχε απασχολήσει πριν από λίγες εβδομάδες τον Δικέφαλο και δεν είναι άλλη από αυτή του Μάρκο Ρέντε.

Ο 25χρονος Γερμανός στόπερ συμμετέχει στην προετοιμασία της Χέρακλες που ζητούσε εξωφρενικά ποσά για να τον παραχωρήσει, ωστόσο, δείχνει με κάθε τρόπο, α λα Κάλεντ Μάρεϊ, την διάθεσή του να πάρει μεταγραφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρέντε δεν έχει παίξει ούτε σε ένα από τα φιλικά που έδωσε η ολλανδική ομάδα, παρότι χρησιμοποιούνται δύο ενδεκάδες ανά ματς.

Συγκεκριμένα, τα ως τώρα φιλικά από τα οποία απείχε ο Ρεντε ήταν:

1 Ιουλίου Μαντερβέεν - Χέρακλες 0-6

2 Ιουλίου Ραισεν - Χέρακλες 0-12

8 Ιουλίου Βερλ - Χέρακλες 3-1

9 Ιουλίου Προϊσέν Μίντσερ - Χέρακλες 1-2.

Ο προπονητής Τζον Λάμερς έχει πάρει το μήνυμα ότι ο Ρέντε δεν θέλει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και αυτό επηρεάζει και τη στάση της διοίκησης που εμφανίζεται έτοιμη να ρίξει τις απαιτήσεις της σε λογικά πλαίσια (κάποιες πληροφορίες μιλάνε για ένα ποσό γύρω στις 700.000 ευρώ) και να συζητήσει προτάσεις για την πώλησή του.

Οι πληροφορίες αυτές φτάνουν και στην Τούμπα και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε μια νέα προσέγγιση για την απόκτηση του Μάρκο Ρέντε που θεωρεί τον ΠΑΟΚ την μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.