ΠΑΟΚ: Ανησυχία για τον Γιαννούλη, πετυχημένη η επέμβαση στον Μιχάι

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2020

Ο θρίαμβος επί της Αϊντχόβεν ανήκει ήδη στο παρελθόν. Πλέον, ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του καλούνται να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο στη Super League, την Κυριακή (8/11) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.  

Το πρωί της Παρασκευής (6/11) ξεκίνησε με τα καθιερωμένα πλέον τεστ για τον Covid 19. Στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν δουλειά για το επικείμενο παιχνίδι στη Ριζούπολη.  

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα και φυσικά μασάζ. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο σ’ ένα ασκησιολόγιο υψηλής έντασης που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.  

Ο Γιαννούλης, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.  

Τέλος, ο Μιχάι υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στον πρόσθιο χιαστό. Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και πλέον ο ποδοσφαιριστής ξεκινάει τη διαδικασία αποθεραπείας του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.