ΠΑΟΚ: Άνετη νίκη επί του Μίλωνα και τώρα ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο

Metrosport Team28 Μαρτίου 2022

Όλα για όλα καλείται να τα δώσει η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, προκειμένου να διεκδικήσει το τρόπαιο. Στο Πρωτάθλημα, οι ελπίδες διατηρούνται, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό.

Ο Δικέφαλος κέρδισε τον Μίλωνα με 3-1 σετ, μείωσε την διαφορά από την κορυφή, διατηρεί, έστω και στο επίπεδο που του αναλογούν τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι όμως φανερό πως δεν εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ η τελική έκβαση.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα βόλει του Δικεφάλου που επικράτησε με 3-1 σετ στη Νέα Σμύρνη του Μίλωνα για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης της Volleyleague, ανέβηκε στους 18 βαθμούς, στρέφει το ενδιαφέρον του στο final 4 του Κυπέλλου.

Και στο νοκ άουτ ημιτελικό της Πέμπτης (19:15) στη Γλυφάδα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο άλλος ημιτελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και τον Πήγασο Πολίχνης.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Μίλωνα με 3-1 σέτ εκτός έδρας, 19-25, 22-25, 25-22, 21-25. Μείωσε την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (22 βαθμοί), παρέμεινε όμως στην τέταρτη θέση και στο μείον δύο από τους Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου που έχουν από 20 βαθμούς. Οσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα με τον Μίλωνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόδοση των Ούντρις, Κουκλίνσκι, Μπράουν, όπως και του Κοκκινάκη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στα σετ, μείωσε ο Μίλωνας σε 2-1 και στο τέταρτο σετ ο Δικέφαλος επικράτησε με 21-25. Μπροστά του έχει πλέον την μεγάλη πρόκληση του Κυπέλλου.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.