ΠΑΟΚ: Άνετη νίκη επί της Κηφισιάς στο «Παλατάκι»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ υπέταξε χωρίς προβλήματα την Κηφισιά (3-0) στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Volley League και στρέφει την προσοχή του στο σημαντικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς τον Αρτούρ Ούντρις, ενώ έχασε στο δεύτερο σετ και τον Αλέξανδρο Μπούτο, τον δεύτερο διαγώνιο που είχε στη διάθεσή του ο Γιάννης Καλμαζίδης. Η Κηφισιά πήρε γρήγορα προβάδισμα δύο πόντων στο πρώτο σετ αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε γρήγορα και προηγήθηκε με 6-4 μετά από λάθος των φιλοξενούμενων στο φιλέ. Η Κηφισιά προσπέρασε με έναν πόντο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο μέχρι το 15-15 με τον Κωτσάκη.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 17-15 με επίθεση του Μπράουν και μπλοκ του Πετρέα. Η Κηφισιά επιχείρησε να πλησιάσει, αλλά οι γηπεδούχοι ξέφυγαν ξανά (22-18) με άσο του Πέτρεα και έκλεισαν με άνεση το πρώτο σετ (25-20) με τον Μπράουν.

Μετά από χαμένο σερβίς του Μπούτου η Κηφισιά προηγήθηκε με 4-6 στο δεύτερο σετ. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 7-6 αλλά η ομάδα των βορείων προαστίων έφτασε και πάλι στο +2 (8-10) με επίθεση του Κωτσάκη.

Με τον Πετρέα στη γραμμή του σερβίς (δύο άσους) ο ΠΑΟΚ έχτισε σερί και έφτασε στο 16-12 με μπλοκ άουτ του Κουκλίνσκι. Οι Κηφισιώτες μείωσαν στους δύο πόντους (16-14) με μπλοκ πάνω στον Κουκλίνσκι, αλλά ο Δικέφαλος έχτισε νέο σερί για το 21-15 με μπλοκ άουτ του Μπούτου. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν και το δεύτερο σετ με μπλοκ άουτ του Κουμεντάκη.

Στο τρίτο σετ η Κηφισιά μπήκε φουριόζα και κατάφερε να χτίσει διαφορά με τον Μαρκς στη γραμμή του σερβίς. Με άσο του Γερμανού διαγώνιου η ομάδα του Γιάννη Ορφανού προηγήθηκε με 9-14 με τον Κουκλίνσκι να δίνει τέλος στο σερί.

Με επίθεση του Μπράουν ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 14-16 έπειτα από καλό σερβίς του Κουκλίνσκι. Οι ασπρόμαυροι ισοφάρισαν σε 16-16 με μπλοκ άουτ του Κουμεντάκη και προσπέρασαν με 18-17 με επίθεση του Πετρέα. Η διαφορά έφτασε στους δύο πόντους για το 19-17 με άσο του Μπράουν.

Με άσο του Μίχαλι η Κηφισιά ισοφάρισε σε 21-21 και προσπέρασε για το 21-22 με μπλοκ του Μαρκς. Με επίθεση του Κωτσάκη η Κηφισιά έφτασε στο σετ μπολ (23-24), με τον Μπαρνς να δίνει φιλί ζωής στον ΠΑΟΚ. Μετά από χαμένη επίθεση του Κουμεντάκη η Κηφισιά έφτασε στο δεύτερο σετ μπολ, με τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει ξανά με τον Κουκλίνσκι.

Η Κηφισιά έχασε και τρίτο σετ μπολ με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να φτάνει στο ματς μπολ (27-26) με μπλοκ του Πετρέα. Ο Μαρκς ισοφάρισε το τρίτο σετ με τον Μπαρνς να φέρνει τον ΠΑΟΚ σε συνθήκες ματς μπολ για δεύτερη φορά. Το ματς τελείωσε με μπλοκ του Κουμεντάκη.

Τα σετ 3-0 (25-20, 25-17, 29-27)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.