ΠΑΟΚ: Το transfermarkt συντηρεί τις φήμες για Πούκι και Βαλακάρι

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2021

Πριν από περίπου έναν μήνα, είχε γίνει γνωστό το ταξίδι του Κώστα Λαγωνίδη στην Κύπρο για να «τσεκάρει» παίκτες για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και μέσα στα ονόματα που υπήρχαν στη λίστα του, ήταν γραμμένο και αυτό του Όνι Βαλακάρι.

Μάλιστα, όπως είχε προκύψει από τα ρεπορτάζ τότε, ο Φινλανδός ήταν μια περίπτωση παίκτη που απασχολεί τον Δικέφαλο καθώς υπάρχουν αρκετά θετικά reports για τον ποδοσφαιριστή.

Χθες, η αγγλική έκδοση του transfermarkt.com, προσέθεσε τον ΠΑΟΚ στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Πάφου, «αναζωπυρώνοντας» έτσι τις φήμες, ενόψει και του μεταγραφικού παζαριού του χειμώνα, ενώ συντήρησε και το σενάριο «Πούκι».


Μάλιστα, την Παρασκευή ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός σκόραρε το γκολ της νίκης της ομάδας του, κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού του Σάββα Παντελίδη στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πάφου μίλησε για το μέλλον του Όνι Βαλακάρι, τονίζοντας πως η πιθανότητα να αποχωρήσει τον χειμώνα είναι μικρή, αλλά όλα είναι... ανοιχτά.

Αναλυτικά: «Είναι ο παίκτης που όταν βρίσκει την ευκαιρία θα την εκμεταλλευτεί, όπως έκανε και με την ΑΕΛ. Υπάρχει ανέκαθεν ενδιαφέρον περισσότερο από ομάδες του εξωτερικού, όπως από Βέλγιο και Ρωσία. Όπως είχαμε πει, δύσκολα θα παραχωρήσουμε τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά όπως είδαμε στο ποδόσφαιρο, ποτέ μην λες ποτέ».

Πάντως, από πλευράς των ασπρόμαυρων δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που λέει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί ζεστά την ομάδα, αλλά αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως πρόκειται για μια περίπτωση παίκτη, που απλά έχει τσεκαριστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.