Ο Λουτσέσκου ανακρίθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, θέλω το νταμπλ»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2021

Τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να κάνουν ερωτήσεις στους πρωταγωνιστές της πρώτης ομάδας δίνει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κάλεσε τους πιστούς του να στείλουν ερωτήσεις για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και έβαλε τον Ρουμάνο να απαντήσει καθε μία ξεχωριστά. 

Η πρώτη ερώτηση έστειλε τον έμπειρο προπονητή κατευθείαν στα βαθιά αφού κλήθηκε να απαντήσει αν το mentality του group είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο συγκρινόμενο με εκείνο της αντίστοιχης περιόδου του 2018-2019 ή αρχίζουμε να χτίζουμε από την αρχή, όπως την περίοδο 2017-2018: «Η νοοτροπία των παικτών ήταν κάπου ενδιάμεσα σε σχέση με την πρώτη (2017-2018) και τη δεύτερη (2018-2019) σεζόν. Γιατί; Έχουμε παίκτες που ξέρουν τι θέλουμε και πως μπορούν να βοηθήσουν και να περάσουν το μήνυμα στους υπόλοιπους». 

Έπειτα, ο Ρουμάνος κλήθηκε να απαντήσει για τους στόχους της φετινής αγωνιστικής περιόδου και το κατά πόσο το ρόστερ που έχει μπορεί να ανταποκριθεί και στις τρεις διοργανώσεις.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας ότι πρόθεση της ομάδας είναι να πετύχει στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με εμπειρία αλλά και μεγάλους σε ηλικία. Κάποιος φίλος της ομάδας ρώτησε αν τον προβληματίζει το γεγονός αυτό. Ο Ρουμάνος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «οι παίκτες που έχουν κάποια ηλικία, δίνουν εμπειρία»

Φυσικά, το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα δεν θα μπορούσε να λείψει από το μενού των ερωτήσεων. Ο 52χρονος ρωτήθηκε για τα στοιχεία του αντιπάλου που πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να απαντήσει αν προτιμά τον ενθουσιασμό της πρώτης του θητείας ή την πίεση αυτής.

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε το βροχερό εκείνο βράδυ του 2005 όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Ραπίντ.

Κλείνοντας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τους φίλους του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και υποσχέθηκε η χρονιά αυτή να είναι μια ωραία εμπειρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.