ΠΑΟΚ: Αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου για τις αποφάσεις Βρυώνη

Metrosport Team27 Απριλίου 2020

Με κατάθεση αναφοράς στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου κατά του κ. Βρυώνη, ο οποίος δέχτηκε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια μέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας) έπραξε αντίθετα, συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τον αγώνα του για δικαιοσύνη στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας, που δεν δικάστηκε ποτέ στην ουσία της.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, ζητώντας να ελεγχθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι αποφάσεις του κ. Βρυώνη, ο οποίος δέχτηκε μεν την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού (δίνοντάς του έτσι δυνατότητα να είναι διάδικος στο CAS) ενώ την ίδια μέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας), συντάχθηκε με την ορθή και σύμφωνη με τους κανονισμούς της ΕΠΟ άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, να πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις και να ελεγχθούν πειθαρχικά τυχόν παραλείψεις ή παραπτώματα από τους δικαστές που αρνήθηκαν να δικάσουν την ουσία της υπόθεσης.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.