ΠΑΟΚ: Αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση του Ολυμπιακού

Metrosport Team21 Μαΐου 2020

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95,5 και επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κατέθεσαν αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ζητώντας να αξιολογηθούν και άλλα στοιχεία που περιέχονται στο φάκελο της ποινικής δικογραφίας στην οποία κατηγορούμενος είναι ο Ολυμπιακός.

Τα στοιχεία αυτά δεν έχουν ληφθεί υπόψιν, στο πόρισμα που δημοσιοποιήθηκε και εκκρεμεί στην Επιτροπή. Θυμίζουμε, ότι η εισηγήτρια της Επιτροπής κ. Σπανού έχει προτείνει μεταξύ άλλων ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για τις ομάδες των Ολυμπιακού και Ατρόμητου υποβιβασμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η καταγγελία του ΠΑΟΚ γίνεται στο πλαίσιο του δικαιώματος που έχει, καθώς πρόσθετη παρέμβαση στην ακροαματική διαδικασία -εφόσον γίνει- δε θα έχει. Το υπόμνημα όμως μπορεί να το καταθέσει και αυτό ακριβώς έκανε. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή έκανε ένα βήμα παραπέρα και περιέλαβε στα στοιχεία του νόμιμες υποκλοπές ενός εξαμήνου του 2012 και ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις. Υπάρχουν στοιχεία π.χ. από το Ολυμπιακός - Βέροια 3-0, αλλά και η υπόθεση του Εθνικού Γαζώρου. 

Η επιτροπή μπορεί να διευρύνει το κατηγορητήριο, όπως έγινε για παράδειγμα στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, προσφάτως. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.