ΠΑΟΚ: Αγωνία για Βιεϊρίνια ενόψει ΑΕΚ

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Η αγωνία είναι δικαιολογημένη στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ καθώς είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η ομάδα το αυριανό ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, χωρίς τον Βιεϊρίνια στο βασικό σχήμα. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός πως τις προηγούμενες ημέρες, ο αρχηγός του Δικεφάλου δεν συμμετείχε στις ομαδικές προπονήσεις. 

Μόλις χθες, έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες, αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ παράλληλα ακολούθησε και θεραπεία. Η σημερινή (20/3) προπόνηση είναι σημαντική, ωστόσο ακόμη κι αν δεν προπονηθεί ο Βιεϊρίνια, αναμένεται να συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας. Και ο Πάμπλο Γκαρσία θα αποφασίσει εάν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς, μετα από συζήτηση που θα έχει μαζί του στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα, ενώ παράλληλα θα συνεκτιμηθεί και η ιατρική γνωμάτευση.

Τετ α τετ Γκαρσία - Αντρέ

Ενδεικτικό της αγωνίας που επικρατεί, είναι πως και χθες οι δύο άνδρες, είχαν τετ α τετ για να ακούσει ο προπονητής, πως αισθάνεται ο παίκτης. Ο Βιεϊρίνια εκανε ατομικό πρόγραμμα, με αθλητικό παπούτσι για το τρέξιμο (running shoes) και όχι με το καθιερωμένο με τις τάπες για να παίξει μπάλα. Εν αντιθέσει με τον Μιχάι που έκανε πρόγραμμα με αμιγώς ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Όπως έλεγαν χθες στη «Μ» εκπρόσωποι του Δικεφάλου, η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας, είναι να περιμένει τον Βιεϊρίνια κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέχρι χθες το βράδυ πάντως, η συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι θεωρούνταν εξαιρετική αμφίβολη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.