ΠΑΟΚ: Αετοί, έτοιμοι για πτήση πρόκρισης

Metrosport Team27 Απριλίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Απόψε είναι η βραδιά του ΠΑΟΚ, της ομάδας που από καλοκαίρι του 2017 και έπειτα είναι η απόλυτα κυρίαρχη στον θεσμό του Κυπέλλου. Στις 20:00 (ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5), ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του αφήνουν στην άκρη κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισαν τις τελευταίες μέρες και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν μία παλικαρίσια πρόκριση. 

Οι αετοί του βορρά, αν και λαβωμένοι από την απουσία του Βιεϊρίνια, του Ζαμπά, του Ελ Καντουρί, του Μιχαηλίδη που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν ενεργός, δεν πτοούνται και είναι αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη πρόκριση. Ναι, και η ισοπαλία με γκολ μπορεί να στείλει τον Δικέφαλο στον τελικό, όμως απόψε οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν για την νίκη, γιατί έτσι έχουν μάθει. Τον Ολυμπιακό τον νίκησαν και πέρυσι στον τελικό του ΟΑΚΑ και φυσικά δικαιούνταν πολύ περισσότερα πριν δύο χρόνια όταν με διαιτητική παρέμβαση αποκλείστηκαν από τον τελικό.

Ο ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα ακόμη, την ανετοιμότητα του Τσιγγάρα. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος είχε νιώσει ενοχλήσεις το Μ. Σάββατο, έκανε ιατρικές εξετάσεις, χθες προφυλάχθηκε στην προπόνηση της Τούμπας και η αλήθεια είναι ότι χθες δεν ήταν πολλές οι πιθανότητες να αγωνιστεί. Μάλιστα, αργά το βράδυ δεν ήταν απόλυτα βέβαιο αν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, αφού ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανακοινώσει αποστολή και ο Λουτσέσκου κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του.

Αν δεν παίξει τελικά, δεν αποκλείεται ο Λουστέσκου να αφήσει στην άκρη τις σκέψεις για σχήμα σε διάταξη 4-3-3 και να κρατήσει τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο επιτελικού, βάζοντας τον Ντόουγκλας δίπλα στον Κούρτιτς. Εξάλλου, ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως σημειώσαμε και χθες, ποντάρει πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με το επιθετικό πλάνο του και στους Μιτρίτσα και Ολιβέιρα και το ερώτημα είναι πότε θα αποφασίσει να τους ρίξει στην μάχη.

Ο Αντρέ μπροστάρης και στην εμψύχωση

Πολύ σημαντικό για την ομάδα είναι ότι την αποστολή ακολούθησε, αν και τραυματίας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο κάπτεν θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ψυχολογική προετοιμασία των συμπαικτών του και τα αποτελέσει το μεγαλύτερο στήριγμα του Λουτσέσκου.

Πρόβλημα με Μανωλά στον Ολυμπιακό

Χθες αργά το βράδυ, έγινε γνωστό από πλευράς Ολυμπιακού ότι ο Μανωλάς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκτός ενδεκάδας και ενδεχομένως και εκτός πάγκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.