Ο ΠΑΟΚ έριξε «άκυρο» στην παρουσίαση Μαρινάκη για την επαγγελματική διαιτησία

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «συμπράττει» με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και οργανώνει παρουσίαση με θέμα την επαγγελματική διαιτησία. Οι υπόλοιποι όμως του Big-5, με πρωτεργάτες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να ρίξουν «άκυρο» στο κάλεσμα και να μην παραστούν ούτε καν εκπρόσωποι. Ειδικά στο Δικέφαλο του Βορρά είχαν ξεκαθαρίσει εξαρχής την αρνητική στάση τους.

Με την ιδιότητα του προέδρου της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσκάλεσε τους συλλόγους του πρωταθλήματος να παραστούν στην παρουσίαση ενός πλάνου για την επόμενη μέρα της επαγγελματικής διαιτησίας στη χώρα μας, υπό την αιγίδα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες έλαβαν πρόσκληση με e-mail, μέσω του οποίου καλούνται να παραστούν στη σημερινή παρουσίαση του πρώην αρχιδιαιτητή.

Τα «άκυρα» έπεσαν βροχή - Ο ΠΑΟΚ το είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό

Η πρώτη αρνητική απάντηση ήρθε από τον Παναθηναϊκό που ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί, επειδή υπάρχουν ενστάσεις επί της διαδικασίας. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η «Ένωση»,  διότι έχουν εξίσου ενστάσεις τόσο για τον Κλάτενμπεργκ σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για την όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Την παραπάνω στάση έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, αφού ο ΠΑΟΚ αποφάσισε και επίσημα χθες το βράδυ να μην δώσει το παρών. Μάλιστα, όπως λέγεται από την ομάδα αποτελεί ξεχωριστή κίνηση της διοίκησης του ΠΑΟΚ και δεν έχει να κάνει με κάποια κοινή κίνηση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Όπως γίνεται σαφές από τον δικέφαλο του Βορρά ακόμα κι αν αυτές οι ομάδες πήγαιναν, εκείνος δεν θα έστελνε εκπρόσωπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.