ΠΑΟΚ: 5.657 χιλιόμετρα μέσα σε 22 ημέρες!

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Επτά αναμετρήσεις σε διάστημα 22 ημερών θα δώσουν οι «ασπρόμαυροι», οι οποίοι εκτός από την κούραση των αγώνων θα έχουν να αντιμετωπίσουν και των ταξιδιών, καθώς θα ταξιδέψουν από το μακρινό Γιβραλτάρ σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Κρήτη.

Ένας μήνας «φωτιά» για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι θα δώσουν σύντομα απαντήσεις, αν το φετινό ρόστερ μπορεί να τα ανταπεξέλθει σε μαζεμένα και εξίσου σημαντικά παιχνίδια. Οι υποχρεώσεις του Δικεφάλου, ξεκινούν από την πρεμιέρα της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και συνεχίζονται για το πρώτο παιχνίδι της φάση ομίλων του νεοσύστατου θεσμού κόντρα στην Λίνκολν στο Γιβραλτάρ. Έχοντας επιστρέψει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Τρίπολη ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σειρά παίρνει η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ακολουθεί το «ντέρμπι δικεφάλων» με την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη. Οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν εντός συνόρων, καθώς θα αντιμετωπίσουν την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική της φάσης ομίλων του Conference League. Ενώ αυτό το δύσκολο πρόγραμμα των 22 ημέρων, «κλείνει» με το παιχνίδι στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Ένα πρόγραμμα με πολλά ταξίδια και αρκετές ώρες σε αεροπλάνα και λεωφορεία. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος θα διανύσει 5.657 χλμ μέσα σε ένα διάστημα 22 ημέρων και αν προσθέσουμε και την επιστροφή ο αριθμός φτάνει στα 11.314 χιλιόμετρα. Κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στο νέο απόκτημα του Δικεφάλου, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, καθώς σε παλιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι, όταν σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα δεν θέλει να ξανά μπει πότε ξανά σε αεροπλάνο.

Κατευθείαν στα... βαθιά, λοιπόν, για τον Δικέφαλο, ο οποίος θα δοκιμαστεί σε όλα τα επίπεδα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και αν συνδυαστεί με νίκες, η ψυχολογία της ομάδας θα φτάσει στα ύψη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:
  • Κυριακή 12/9: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00).
  • Πέμπτη 16/9: Λίνκολν – ΠΑΟΚ (19:45)
  • Κυριακή 19/9: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (20:30)
  • Τετάρτη 22/9: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (20:15)
  • Κυριακή 26/9: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:30)
  • Πέμπτη 30/9: ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00)
  • Κυριακή 3/10: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (18:15)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.