Παντζιαράς: «Παιχνίδι... Ευρώπης με την ΑΕΚ, να πανηγυρίσει ο κόσμος»

Metrosport Team14 Μαΐου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά είπε

«Η νίκη είναι ό,τι θέλει όλος ο κόσμος του Άρη. Το αυριανό, είναι παιχνίδι Ευρώπης και πιστεύω με τον κόσμο θα πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω αυτά τα παιδιά που δώσανε την ψυχή τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα μας δώσουν και το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει φαβορί, και η ΑΕΚ χρειάζεται βαθμούς. Αλλά μέσα στο Βικελίδης δεν πρέπει να μας... ξεφεύγει καμία ομάδα»

Για το αν τον αγχώνει η ΑΕΚ:

«Δεν με ανησυχεί η ΑΕΚ, με ανησυχεί ο Άρης. Μετά από 2 κακές αγωνιστικές κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και αύριο ο κόσμος θα μπορεί να πάει γήπεδο να πανηγυρίσει τη νίκη... Ευρώπης»

Για τους Κουέστα και Καμαρά:

«Με τον Κουέστα που κάνει καλή σεζόν δε θα δεχθούμε γκολ και με τον Καμαρά θα σκοράρουμε. Πρέπει να συγκρατήσει λίγο τα νεύρα του, θα πάμε πολύ καλά και με την συμπαράσταση του κόσμου θα πάμε Ευρώπη»

Για τον Μπούργος:

«Είναι νωρίς να τον κριτικάρουμε. Στο τέλος θα δούμε το τι έκανε, αλλά πιστεύω πως πρέπει να του δώσουμε πολύ χρόνο ακόμη. Μου αρέσει, γιατί έπαιξε σε μια θέση που έπαιζα και εγώ και βλέπει καλά το παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.