Παντζιαράς: «Μόνο στην Ελλάδα η Γ΄Εθνική είναι η 4η κατηγορία - Ο καλύτερος Άρης της 20ετιας!»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Ο προπονητής του Μακεδονικού, τοποθετήθηκε αναφορικά με την διαφαινόμενη επανέναρξη της Γ΄Εθνικής, τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενώ σχολίασε και την φετινή εξαιρετική πορεία του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον Μακεδονικό και την επανέναρξη της Γ΄Εθνικής: «Σαν πρώτο άκουσμα δεν είναι και το καλύτερο. Δεν μπορεί να υπάρχει προκήρυξη για νέο πρωτάθλημα και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Το πιο δίκαιο θα ήταν να γίνει ένας γύρος από την αρχή γιατί κάποιος μπορεί να έχει παίξει ένα παιχνίδι με μία ομάδα που τώρα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Παίζουμε σε μία χώρα που η Γ΄Εθνική είναι η 4η κατηγορία στην Ελλάδα, καλύτερα να δεις Σεφερλή παρά να μιλάς για ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε τις προπονήσει και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ζήλο και από τη Δευτέρα αναμένεται να ανεβάσουμε ρυθμούς. Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό και πρέπει να μάθουμε και εμείς πως θα πρέπει να υπάρξει προσοχή».

Ενώ για τον Άρη υπογράμμισε: «Ο Άρης κάνει μία πολύ χρονιά η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και τον Άκη Μάντζιο. Αυτή τη  στιγμή ο Άρης έχει την καλύτερη του ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια, παίζει ένα επιθετικό και λογικό ποδόσφαιρο. Ελάχιστοι πίστευαν τον  Άκη Μάντζιο και δείχνει ότι ο Έλληνας προπονητής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ξένους οι οποίοι θέλουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να προσαρμοστούν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.