Παντζιαράς, Φούρτουλα συγκρίνουν τους Πασχαλάκη-Κουέστα: «Αυτός είναι καλύτερος»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Γιώργος Παντζιαράς και ο Μλάντεν Φούρτουλα.

Οι δύο βετεράνοι γκολκίπερ του Άρη και του ΠΑΟΚ μίλησαν για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των σημερινών υπερασπιστών των εστιών των δύο ομάδων, του Χουλιάν Κουέστα και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

«Σίγουρα ο Κουέστα απέδειξε σε όλη τη σεζόν ότι είναι σταθερός και στα τελευταία ματς των πλέι οφ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Πρέπει ο Άρης να τον κλείσει ώστε να μη δώσει δικαίωμα σε καμία ομάδα να τον πάρει» είπε αρχικά ο βετεράνος γκολκίπερ του Άρη.

«Και οι δύο έχουν τρομερά σωματικά προσόντα. Αυτό που μου αρέσει στον τερματοφύλακα του Άρη είναι ότι παίζει απλά ενώ ο Πασχαλάκης είναι πιο πολύ με το θέαμα» είπε από την πλευρά του ο «Φούκι».

«Ο Κουέστα προβλέπει τις φάσεις και τις κόβει πριν εξελιχθούν. Είναι ό,τι καλύτερο σε έναν τερματοφύλακα. Και οι δύο είναι πάρα πολύ καλοί κάτω από την εστία. Το μείον τους είναι ότι υστερούν και οι δύο στις εξόδους και αυτό το κομμάτι πρέπει να το δουλέψουν» πρόσθεσε ο Παντζιαράς.

Στη συνέχεια, ο Φούρτουλα έθιξε και τη σημασία των υπολοίπων παικτών.

«Εγώ θα πως ότι έχει σημασία και ποιους παίκτες έχει μπροστά ένας τερματοφύλακας, τους αμυντικούς του. Όταν έπαιζα με τον Σάλομον, τον Ούγγρο στόπερ, ήταν πολύ εύκολα τα ματς για μένα».

Τέλος, ο Φούρτουλα μίλησε για το σημείο που πρέπει να αλλάξει ο Παχαλάκης

«Τον Πασχαλάκη τον ξέρω και από τα Γιάννινα. Έχει δυνατότητα να γίνει ευρωπαϊκής κλάσης τερματοφύλακας, αρκεί να παίξει πιο απλά και λιγότερο θεαματικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.