Πάντσικ: «Είναι τύχη να ορίζουν τον Κρούζλιακ σε μεγάλα παιχνίδια»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σλοβάκος δημοσιογράφος, Βλάντιμιρ Πάντσικ, σκιαγράφησε μέσω του Metroopolis 95.5 το προφίλ του συμπατριώτη του ρέφερι, Ιβάν Κρούζλιακ, ο οποίος θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

«Είναι ο καλύτερος Σλοβάκος διαιτητής, σφυρίζει στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ, δεν είναι αυστηρός, σφυρίζει με χαμόγελο. Δεν δίνει πολλές κάρτες, ειδικά όσο γίνεται πιο έμπειρος. Είναι ένας διαιτητής με ευρωπαϊκό στυλ» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια επεσήμανε για την τιμωρία που του είχε επιβληθεί: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τα καλύτερα παιχνίδια του γιατί συνήθως πάει καλά, δεν έχουμε προβλήματα. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε περίπτωση που τιμωρήθηκε για ένα πέναλτι σε αγώνα που τελείωσε 3-3, αλλά επανήλθε καλύτερος, σε ακόμη καλύτερη φόρμα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν του αρέσει να παίζει σε καυτή ατμόσφαιρα: «Τον ξέρω και προσωπικά. Είναι ένας διαιτητής που του αρέσει να αγωνίζεται σε καυτές ατμόσφαιρες. Βέβαια στη Σλοβακία δεν έχουμε γήπεδα όπως η Τούμπα, αλλά έχει παίξει την Γαλατάσαράι και στην Μαδρίτη την Ρεάλ. Είναι έμπειρος και ευγενής άνθρωπος και είναι τύχη να τον ορίζουν σε μεγάλα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.