Παντέλης: «Τρομερά στοιχεία ο Κοτάρσκι, ήξερα πως θα πάει στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, και μίλησε για το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό, τους δύο τερματοφύλακες που θα βρίσκονται κάτω από τα δοκάρια των δύο ομάδων, τόνισε πως περίμενε ο Πασχαλάκης να πάει στους «ερυθρόλευκους» ενώ σημείωσε πως ο Κοτάρσκι έχει τρομερά στοιχεία και θα πάει ψηλά αν τα καλλιεργήσει.


Για τον Σταύρο Σαράφη:
«Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Σταύρο, είχα την τύχη να παίξω 8 χρόνια αντίπαλος του, ήταν μεγάλο πλήγμα, εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστης, ήταν τζέντλεμαν, ήταν μεγάλος άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή που αγκάλιαζε οποιονδήποτε. Ήταν δύσκολος αντίπαλος, σαν χαφ είχε βάλει πάρα πολλά γκολ, έγραψε την δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι που όποιος κερδίσει θα πάρει μια αναπνοή για τη συνέχεια, πιο δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ γιατί παίζει εκτός έδρας. Θα δείξει από το πως θα είναι ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο. Αυτή την εποχή δεν γίνονται πολλές φάσεις στα ντέρμπι. Από την μία είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης, ο Κοτάρσκι είναι ένα νέο παιδί που φέτος ήρθε στην Ελλάδα. Ο χρόνος θα δείξει, πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ, αν δεν δουλέψεις δεν μπορείς να προχωρήσεις. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε τώρα, πρέπει να το κάνουμε σε βάθος χρόνου. Ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει βασικά στοιχεία στο παιχνίδι, αν δεν έχει αντίληψη στο παιχνίδι τότε και καλός να είναι με την μπάλα στα πόδια δεν μπορεί να γίνει καλός τερματοφύλακας. Εχει τρομερά στοιχεία ο Κοτάρκι, αν τα καλλιεργήσει που έχει θα πάει ψηλά».

Για το αν ο Πασχαλάκης είναι καλύτερος τερματοφύλακας από αυτούς που έχει ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω πως θα παίξει στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης, έχει την τρέλα που χρειάζεται ο τερματοφύλακας. Είχε να παίξει ποδόσφαιρο τόσο καιρό και ήταν σταθερός κόντρα στην Καραμπάχ. Το περίμενα πως θα πάει στον Ολυμπιακό αφού δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει για τον επόμενο τερματοφύλακα, ο Πασχαλάκης είχε αποφασίσει την επόμενη ομάδα του, που ήταν ο Ολυμπιακός. Εγώ το ήξερα πως ο ΠΑΟΚ θα πάει σε ξένο τερματοφύλακα πριν τελειώσει το προηγούμενο πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.