Παντέλης: «Θέλει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ, παίκτης ψυχολογίας ο Πασχαλάκης»

Metrosport Team22 Απριλίου 2021

Ο βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την απόδοση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, την προηγούμενη δήλωσή του πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τερματοφύλακα και τη στήριξη του Πάμπλο Γκαρσία στον Έλληνα γκολκίπερ του Δικέφαλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν εμμένει στη δήλωσή του για τον Πασχαλάκη:

«Είχα πει ότι η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και για να είσαι κάτω από τα δοκάρια πρέπει να είσαι μεγάλος τερματοφύλακας. Ο Πασχαλάκης είναι ένας τερματοφύλακας ψυχολογίας. Είχα μιλήσει για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, είχα πει ότι θα ήταν λάθος να μην παίξει ο Πασχαλάκης και να μην στηριχθεί, γιατί μπορεί να χάσει δύο τερματοφύλακες ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία τον στήριξε, πήγε καλά με την ΑΕΚ και έχει καλή απόδοση και προσφορά στην ομάδα».

Για το αν αυτή η απόδοση του Πασχαλάκη δίνει απάντηση:

«Πρέπει να υπάρχουν δύο ισάξιοι και μεγάλοι τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. Έχουν ένα παιδί 19χρονο στον ΠΑΟΚ. Δεν τον έχω δει να αγωνίζεται, αλλά εμπιστεύομαι τις πληροφορίες που μου δίνουν άνθρωποι που γνωρίζω. Είναι ταλέντο που πρέπει να πάρει την ευκαιρία. Μιλάω για τον Ταλιχμανίδη. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας όμως».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τερματοφύλακα:

«Ναι, θέλει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί, θέλει δύο ισάξιους τερματοφύλακες με σωστή διαχείριση. Ο Γκαρσία πέτυχε, στήριξε τον Πασχαλάκη και του βγήκε σε καλό. Το μπες-βγες δεν είναι καλό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.