Παντέλης: «Στον ΠΑΟΚ λείπει ο killer, ο Κουέστα είναι μεγάλος τερματοφύλακας»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, και μίλησε για τους τερματοφύλακας των δύο μονομάχων της Θεσσαλονίκης και σχολίασε τι θα γίνει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Καλά έκανε ο Πασχαλάκης και πήγε στον Ολυμπιακό αλλά και ο ΠΑΟΚ βρήκε καλό τερματοφύλακα. Εχει όλα τα προσόντα για να αναδειχθεί σε έναν τεράστιο τερματοφύλακα. Εγώ τον κρίνω συνολικά, όχι μόνο να πιάσει ένα πέναλτι. Είναι θέμα προπονητή να παίζει η ομάδα από πίσω με τον τερματοφύλακα. Και ο Κουέστα είναι μεγάλος τερματοφύλακας, απλά ο Κοτάρσκι παίζει στον ΠΑΟΚ που είναι πρωταγωνιστής. Ο Κουέστα έχει το πλεονέκτημα πως βρίσκεται πολλά χρόνια στον Αρη και έχει μάθει τη νοοτροπία της ομάδας, ενώ ο Κοτάρσκι έχει λίγους μήνες στην ομάδα» τόνισε αρχικά.

Για το ΠΑΟΚ-Αρης: «Οι παραδόσεις είναι για σπάνε, ντέρμπι είναι και όλα μπορούν να γίνουν. Στον ΠΑΟΚ λείπει ο killer, είδα το ματς με τον Ατρόμητο. Εβαλε ένα γκολ και έχασε άλλα τρία, εκεί που θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς και τελικά έγινε το 1-1, από 0-3. Για μένα το σέντερ φορ πρέπει να είναι μέσα στην περιοχή και στις τέσσερις ευκαιρίες να βάζει τις δύο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σέντερ φορ γιατί κάνει ευκαιρίες και δεν βάζει τα γκολ. Για μένα στις μεγάλες ομάδες χρειάζεται ένα σέντερ φορ να βάζει 15 γκολ τη χρονιά. Ο Κωνσταντέλιας έκανε ωραίες ενέργειες στο Περιστέρι και τους έβγαλε να βάλουν το γκολ και το έχασαν. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ, δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν βάζει το γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.