Παντέλης: «Να δώσει ευκαιρία στον Τζίμα - Γιατί να ξεκουραστεί ο Κοτάρσκι;»

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Για την απουσία του Κούρτιτς, τον Τζίμα, τον τελικό Κυπέλλου και τον Κοτάρσκι μίλησε ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ο νεαρός επιθετικός θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες και ότι η απουσία του Σλοβένου κόστισε καθώς έλειψαν τα γκολ του.

Για την απουσία Κούρτιτς: «Σίγουρα η έλλειψη του Κούρτιτς είναι φανερή καθώς λείπουν και τα 14 γκολ που έβαλε. Δεν είναι αργός παίκτης αλλά βοηθούσε παντού, έβγαινε σαν κρυφός φορ. Ο ΠΑΟΚ έβαλε νέους παίκτες στο κέντρο δεν είναι κακό αλλά βλέπουμε ότι τα γκολ του έλειψαν φέτος. 

Η ομάδα στην επίθεση δεν έχει τον killer για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν έχει το γκολ. Θα πρέπει να βρει έναν παίκτη που θα βάζει γκολ. Θα είναι Έλληνας, θα είναι ξένος, θα είναι ο Τζίμας; Πρεπει να βρει επιθετικό».

Τον Τζίμα: «Αυτός που ξέρει καλύτερα είναι ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ έχασε τη δεύτερη θέση και το θέμα είναι να μη χάσει και την τρίτη θέση. Το Κύπελλο είναι ένας αγώνας, πρέπει να την έχει εξασφαλίσει πιο πριν».

Τον αγώνα Κυπέλλου: «Ένα ματς είναι και τα λάθη δεν επιτρέπονται».

Για Κωνσταντέλια - Κουλιεράκη: «Ο κάθε παίκτης έχει την περίοδο της κάμψης του. Φορτώθηκαν παιχνίδια και χρειάζονται ξεκούραση. Έχει παίκτες ο ΠΑΟΚ στη θέση του Κουλιεράκη. Το θέμα είναι ότι πρέπει να δώσει την ευκαιρία στον Τζίμα γιατί έχει το γκολ. Ότι είναι μικρός δεν παίζει ρόλο».

Τον Κοτάρσκι: «Γιατί να ξεκουραστεί; Έχει ρυθμό και δεν πρέπει να τον βγάλουμε από αυτόν. Είναι κρίμα να μην παίζει».

Τη μάχη του τίτλου: «Μέχρι τελευταία αγωνιστική θα παίζετε ο τίτλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.