Παντέλης: «Ο Λουτσέσκου δεν απαίτησε παίκτες και τεχνικό διευθυντή»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων σχολίασε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ευθύνη που έχει ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός για τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε στην ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά και για παλιότερες δηλώσεις του, όταν αρχικά είχε πει πως θα υπάρξει πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και αργότερα είπε το αντίθετο.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αν εξαπατήθηκε ο Ρ.Λουτσέσκου: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να εξαπατηθεί προπονητής στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή, έχοντας δίπλα του έναν άνθρωπο που βάζει λεφτά. Πιστεύω δεν έγινε σωστή διαχείριση. Στηρίχτηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. 

Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου έκανε ένα λάθος, στη διάρκεια φάνηκε το πρόβλημα. Πήρε όλα τα πράγματα πάνω του, αφού δεν υπήρχε τεχνικός διευθυντής. Είσαι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, η δεύτερη θέση είναι αποτυχία. Ξεκινάς τη σεζόν για να πάρεις το πρωτάθλημα και πρέπει να οργανωθείς όσο περισσότερο μπορείς, για να αντιμετωπίσεις τις 2-3 ομάδες της Αθήνας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το λάθος του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η μη σωστή διαχείριση και δεν απαίτησε παίκτες και τεχνικό διευθυντή από τη διοίκηση, αν απαιτούσε η διοίκηση θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του, θα ήταν στο πλευρό του. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και δεν χωράει τέτοιο χάλι. Χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια από τον τελευταίο Ατρόμητο και στο ντέρμπι με τον Άρη, οι παίκτες του Άρη πάλεψαν, ενώ από τον ΠΑΟΚ μόνο ο Α.Ζίβκοβιτς πάλευε». 

Τέλος, τόνισε: «Επίσης, που είναι τα ελληνόπουλα που έπαιζαν και τώρα εξαφανίστηκαν; Ο Αμπέλ Φερέιρα έβαλε το λιθαράκι σε αυτό, αλλά δεν πήρε τις ευκαιρίες γιατί ήρθε τελευταία στιγμή και δεν δημιούργησε τη δική του ομάδα. Στην Ελλάδα πάντα τους προπονητές τους βγάζουμε άχρηστους.

Κρίμα για τον ΠΑΟΚ να γυρνάει πίσω, πήρε ένα νταμπλ και αντί να προχωρήσει μπροστά, κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα πίσω. Αυτό είναι το ερώτημα, γιατί  συμβαίνει αυτό; Είναι κρίμα τέτοια ομάδα, με τέτοιο λαό να έχει αυτά τα χάλια, Αυτή που είναι μέσα στο σύλλογο ξέρουν και γνωρίζουν ποιος ευθύνεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.