Παντέλης: «Δίκαια παίζει ο Ζίβκοβιτς, από λάθος του έξω ο Πασχαλάκης»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2020

Για το συναγωνισμό Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς μίλησε ο Τάκης Παντέλης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ο Σέρβος είναι πιο σταθερός και δίκαια αγωνίζεται ως βασικός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αλλαγή Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς: «Δεν με εκπλήσσει αυτή η αλλαγή. Από τη στιγμή που ο προπονητής βλέπει ότι ο άλλος είναι καλύτερος, θα παίξει ο καλύτερος. Για μένα είναι λυπηρό ότι ο Πασχαλάκης έχασε τη θέση από δικό του λάθος. Δεν γίνεται να είσαι βασικός και να μην προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Ο Σέρβος έδειξε ότι είναι καλύτερα και πήρε δίκαια τα πράγματα.

Η άμυνα έχει βελτιωθεί. Η ομάδα είχε τακτική, ήξερε τι ζητούσε και πήρε αυτό που ήθελε. Τις φορές που χρειάστηκε να επέμβει ο Ζίβκοβιτς κράτησε το μηδέν. Όταν ο τερματοφύλακας είναι σταθερός δίνει φτερά στα πόδια των παιδιών. Η είσοδος του Γκαλίνοβιτς στην εκγύμναση θα βοηθήσει να ανέβουν ψηλά. Έχει παραστάσεις και βγήκε από μια σχολή που έχουν βγει οι καλύτερες τερματοφύλακες.

Εγώ το έχω πει ότι ο Πασχαλάκης έκανε τεράστια λάθη. Ένας τερματοφύλακες μέσα στο χρόνο θα κάνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι αλλά πρέπει να έχει διάρκεια. Δεν μπορεί να κάνει δύο τρία παιχνίδια. Οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ θα είναι καλύτεροι φέτος».

Για μια ενδεχόμενη μεταγραφή: «Γιατί να μην ανεβάσω ένα παιδί από κάτω και να το γυμνάσω. 19 χρονών να το βάλω μέσα στη φωτιά. Γιατί να φέρω έναν ξένο και να μην βγάλω ένα δικό μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.