Παντέλης: «Δεν ξέρω τον Κοτάρσκι, γιατί δεν κινείται για τον Τσιφτσή ο ΠΑΟΚ;»

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Παντέλης.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας σχολίασε τις κινήσεις του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα και το ενδιαφέρον για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Παντέλης δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κοτάρσκι: «Εφόσον υπάρχει στην ελληνική αγορά τερματοφύλακας ο οποίος μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ, ο Τσιφτσής του Αστέρα Τρίπολης, γιατί δεν γίνεται κίνηση; Είναι νέος και έχει τη δύναμη και τα πόδια να κρατήσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ που έχει απαιτήσεις. Επειδή τον έχω δει, πιστεύω μπορεί να ανταποκριθεί. Τον Κοτάρσκι δεν τον ξέρω. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα. Αν έχει τα προσόντα γιατί να μην παίξει πρώτος. Εγώ έπαιξα στα 17 μου και στα 19 μου έκανε πρόταση ο Μπάρλος να πάω στην ΑΕΚ. Γιατί ένας νέος να μην έχει την ευκαιρία να παίξει βασικός, δεν καταλαβαίνω αυτή τη νοοτροπία. Αυτή τη φανέλα τη στήριξα 5 χρόνια, είναι πολύ βαριά και πρέπει να έχεις κότσια για να παίξεις σε αυτή την ομάδα».

Για την ανανέωση του ρόστερ που επιχειρεί ο ΠΑΟΚ: «Αυτοί οι 5-6 ποδοσφαιριστές δώσανε πολλά στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ανανεώσει την ομάδα ώστε να πρωταγωνιστεί. Θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για του χρονου; Θα το δούμε. Ο Ολιβέιρα και ο Καντουρί με τους τραυματισμούς δεν βοήθησαν και είναι σημαντικοί παίκτες, ο ένας στην επίθεση και ο άλλος στο κέντρο. Ο Μιχαηλίδης είναι από τους καλύτερους αριστερούς στόπερ. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και θα παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Τζόλης δεν ήταν μικρός σε ηλικία; Είχε όμως ταλέντο και έπαιξε. Προτιμάμε τους ξένους από τους Έλληνες. Δείτε τι γίνεται στην Εθνική. Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο τον Πασχαλάκη και αυτός έφυγε, ο Παναθηναϊκός έχει έναν παίκτη αν θυμάμαι καλά, ο Άρης κανέναν. Οι ομάδες έγιναν επιχειρήσεις. Αν δεν προσέξουμε τα Ελληνόπουλα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάει πίσω. Όποιος προπονητής και να πάει στην Εθνική ομάδα δύσκολα θα τα καταφέρει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.