Παντέλης: «Αυτό άλλαξε ο Γκαρσία, περίμενα τον Πασχαλάκη»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Για την εξέλιξη του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, την επιστροφή Βιεϊρίνια, τα νέα παιδιά και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μίλησε ο βετεράνος τερματοφύλακας, Τάκης Παντέλης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ο παλαίμαχος πορτιέρο υποστήριξε ότι οι παίκτες του Δικεφάλου παίζουν πλέον για τον προπονητή τους ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Τζόλη τονίζοντας ότι έχει το γκολ και το αποδεικνύει. Αναφερόμενος στον Πασχαλάκης σημείωσε ότι θα πρέπει να δουλέψει και να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες του. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ με Λαμία: «Με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ καθώς δεν έπαιξε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Μετά από μια ήττα που τα φτερά κόβονται, η ομάδα ήταν πολύ καλή. Πήρε μια άνετη νίκη. Έδειξε αυτό που έδειχνε πριν δύο χρόνια ότι εγώ είμαι το αφεντικό μέσα στο γήπεδο». 

Για Γκαρσία: «Ο προπονητής πρέπει να κερδίσει τους παίκτες. Αν το κάνει αυτό, ο παίκτης παίζει για τον προπονητή του. Πριν νομίζω δεν υπήρχαν καλά αποδυτήρια. Κανείς δεν έπαιζε για τον προπονητή. Τώρα παίζουν. Το βλέπεις. Ο Βιεϊρίνια έκανε ένα γκολ. Έτρεξε αμέσως πάνω στον προπονητή, όπως και όλοι οι παίκτες. Έχει δημιουργήσει μια αίγλη, μια ομορφιά μέσα στα αποδυτήρια και είναι σημαντικό. Σιγά σιγά θα πάει καλύτερα η ομάδα και ο Γκαρσία θα δημιουργήσει το δικό του στυλ στην ομάδα. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχει αλλάξει την ομάδα περισσότερο. Θα έχει παίκτες που θα παίζουν για τη φανέλα. Τα ελληνόπουλα είναι πολύ καλοί παίκτες».

Για Τζόλη: «Το παιδί έχει το γκολ. Και από πίσω να πάρει την μπάλα θα πάει για το γκολ».

Για Πασχαλάκη: «Περίμενα να παίξει. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κούραση στον τερματοφύλακα. Ήρθε η στιγμή να παίξει ο Πασχαλάκης γιατί ο Ζίβκοβιτς δεν ήταν σταθερός στα τελευταία παιχνίδια. Έτσι έπρεπε να τον βοηθήσει να βρει τα πατήματα του. Ο Πασχαλάκης πρέπει να δουλέψει κάποιες τακτικές και τοποθετήσεις. Πρέπει να βάλει το μυαλό να δουλέψει». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.