Παντέλης: «Αυτή είναι η διαφορά με την χρονιά του νταμπλ, ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζόταν τον Τσόλακ»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2021

Ο Τάκης Παντέλης, βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πορεία και τις αδυναμίες του Δικεφάλου. «Μήπως ο κορωνοϊός επηρέασε και την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το υλικό υπάρχει. Χρειάζεται βάθος και προετοιμασία. Τώρα βγήκαν του καλοκαιριού. Δεν κατηγορώ. Ίσως ο προηγούμενος προπονητής δεν είχε βρει την χημεία της ομάδας. Τα αποδυτήρια, επίσης, πιστεύω ότι δεν ήταν καλά. 

Αυτό όλο βγήκε τώρα. Ξεκίνησε καλά και σιγά σιγά άρχισε να πέφτει. Δεν έχει δουλευτεί. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε έναν τέτοιο σέντερ φορ, όπως ο Τσόλακ. Έχει δικά του παιδιά, όπως ο Λάμπρου και ποδοσφαιριστές από την Κ19. Περίμενε κανείς ο Τζόλης να είναι αυτός ο παίκτης;» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Μιχαηλίδης έχει φορτωθεί από παιχνίδια. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά. Λέω συγχαρητήρια στον Γκαρσία που πήρε αυτά τα παιδιά, τα ανέβασε και παίζουν. Έχουν και δύο παιδιά 18-19 ετών, τερματοφύλακες, που απ' ότι έχω μάθει μπορούν να σταθούν. Δεν μπορεί να ψάχνει ξένο τερματοφύλακα». 

Για τον Πασχαλάκη ανέφερε: «Κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Όλη η δουλειά είναι στο δάσος. Στην Ελλάδα, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλά ταλέντα και επειδή ασχολούμαι με τον χώρο, δυστυχώς, οι προπονητές τερματοφυλάκων δεν έχουν την προσωπικότητα και την άποψη να πουν ότι ο Παντέλης πρέπει να παίξει και όχι ο Φούρτουλα ή το αντίθετο. 

Την χρονιά που πήρε το νταμπλ ο ΠΑΟΚ πόσες ευκαιρίες έκαναν οι αντίπαλοι; Εκτός από το ματς του Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε ευκαιρίες. Το πρόβλημα τώρα είναι μεσοαμυντικό και την πληρώνουν οι τερματοφύλακες. Ο Ίνγκασον με τον Μιχαηλίδη τώρα αρχίζουν να επικοινωνούν. Ο Γιαννούλης είναι από τα καλύτερα αριστερά μπακ. Αλλά είναι και η κατάσταση με τον κορωνοϊό τέτοια που δεν πρέπει να περιμένουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο». 

Για την διαχείριση του Γκαρσία σημείωσε: «Όλοι κάνουμε λάθη. Πρέπει στον ΠΑΟΚ να ξεγράψουν την φετινή χρονιά, να φτιάξουν μία ομάδα με βάση και να πουν ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε το μπαμ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το παιχνίδι στο Περιστέρι κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Έγινε ένα λάθος, αλλά δεν πρέπει να φάμε τον Γιαννούλη. Να πούνε, λοιπόν, τέλος για φέτος και να παίζουν οι Έλληνες, δεν μπορεί να αγωνίζεται ο ξένος και να είναι τρεις κλάσεις κατώτερος από τον Έλληνα. Ο Τσόλακ τι περισσότερο προσφέρει από τον Λάμπρου;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.