Παντελίδης: «Ο Μαντσίνι έχει γίνει καίριος για την ομάδα, δίνει άλλη νότα στην επίθεση»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2021

Ο Σάκης Παντελίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Μαντσίνι και τις προοπτικές που έχει.


«Το διάστημα που ήρθε ήταν που αποχωρήσαμε από την ομάδα. Τον προλάβαμε για περίπου 15 ημέρες. Μέσα από την προπονητική διαδικασία έβλεπες ένα παιδί που είχε αρκετά στοιχεία και ότι μπορούσε να βοηθήσει. Γι' αυτό και ο κόουτς τον επέλεξε για βασικό στον Βόλο την 2η αγωνιστική. Δεν ήξερε καλά την γλώσσα και χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής» είπε αρχικά και πρόσθεσε:


«Πάντα το πρώτο διάστημα είναι δύσκολο για τους ξένους γιατί προσπαθούν να δείξουν σε όλους τι αξίζουν. Όταν νιώσουν ότι τους εμπιστεύονται βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Φάνηκε στην πορεία ότι ο Μαντσίνι μπορεί να δώσει λύσεις και έγινε καίριος για την ομάδα. Με τα στοιχεία που έχει δίνει μία άλλη νότα στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Το είδαμε και στο τελευταίο ματς (σ.σ. με τον Απόλλωνα Σμύρνης) που δυσκολεύτηκε στην δημιουργία, αλλά και να σπάσει μία πολυπρόσωπη άμυνα. Ο Μαντσίνι μπορεί να το κάνει αυτό».


Όσον αφορά το θέμα του σκοραρίσματος για τον Αργεντινό σημείωσε: «Τα πάντα είναι θέμα δουλειάς. Το εξτρά κομμάτι στην προπόνηση θα σε βελτιώσει. Για την εκτέλεση είναι και θέμα στιγμής και χρονικής συγκυρίας, παίζουν πολλά ρόλο, δεν είναι μόνο η ικανότητα. Με κάποιες ειδικές ασκήσεις θα μπορέσει να εξελιχθεί και σε αυτό το κομμάτι.


Έχω μία ιστοσελίδα με προπονητικό περιεχόμενο, τελευταίες έρευνες πάνω στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα θέματα φυσικής κατάστασης. Στη θέση που παίζει ο Μαντσίνι είναι πολύ σημαντικά τα τελειώματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.