Παντεκίδης: «Ο Ίβιτς δεν καταλαβαίνει από ονόματα - Είναι ντόμπρος άνθρωπος»

Metrosport Team19 Απριλίου 2021

Ο Φώτης Παντεκίδης, πρώην παίκτης των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και νυν της Καβάλας, μίλησε στο Metropolis 95.5 και θυμήθηκε την συνύπαρξή του με τον Βλάνταν Ίβιτς. Αρχικά αναφέρθηκε στον συνδυασμό σπουδών και ποδοσφαίρου: «Είναι μία προσπάθεια δύσκολη, επίπονη, αλλά σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις.

Ήμουν 13 χρονών στην κ13 του ΠΑΟΚ, ανέβηκα σε όλα τα τμήματα και έκανα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Βλάνταν Ίβιτς. Μετά πήγα ένα χρόνο δανεικός στον Αιγινιακό, έληξε το συμβόλαιό μου και τώρα είμαι στην Καβάλα».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς σημείωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, είναι από τους ντόμπρους ανθρώπους και το κατέχει το αντικείμενο. Το κυνηγάει, το ψάχνει. Δεν καταλαβαίνει ούτε από ονόματα, ούτε από τίποτα, θα κάνει αυτό που βλέπει».

Για την πορεία της Καβάλας υπογράμμισε: «Η Καβάλα δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες και λόγω οργάνωσης. Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και από την διοίκηση και από το τεχνικό τιμ. Είμαστε νεανικό ρόστερ και υπάρχει όρεξη. Ο στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε ματς και όπου βγει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.