Πανταζής: «Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του μπροστά στο σπίτι μου»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης, μίλησε αναφορικά με τον άδικο χαμό του φίλου του και τραγουδιστή, Mad Clip, σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο ατύχημα, με τον τραγουδιστή να σημειώνει πως συνέβη μπροστά στο σπίτι του. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον Madclip σημείωσε συγκινημένος: «Η Ελλάδα κλαίει για δύο ανθρώπους. Ένα νέο παιδί το οποίο τον δέχθηκε το μουσικό στερέωμα. Ήμασταν φιλαράκια, πριν δύο μήνες ήρθε σπίτι μου για την κόρη μου για ένα πάρτι. Σκοτώθηκε μπροστά στο σπίτι μου, σε μία εκκλησία που έχουμε. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Του έφυγε το τιμόνι...Έχουμε μία στροφή εδώ μπροστά που έχουν γίνει πολλά ατυχήματα, ακούμε πολλές φορές τα βράδια ένα «μπαμ». Όλοι έχουμε κάνει τις τρέλες μας πιο μικροί, σίγουρα καμιά φορά προκαλούμε την τύχη μας, ήταν σε έναν γάμο νωρίτερα, μπορεί να είχε πιει και κάτι».

Για τα δικά του επαγγελματικά σχέδια: «Πήγα για μια συναυλία στην Αλβανία με 10.000 κόσμο, στο Αγρίνιο με 3.500 χιλιάδες, κοντεύαμε να ξεχάσουμε να τραγουδάμε, κάναμε και άλλες συναυλίες και ετοιμάζω κάτι καινούργιο για τον χειμώνα με εμένα και τον Θέμη Αδαμαντίδη». 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.