Πανταζής: «Ο Άρης θα κερδίσει τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί με τον ΠΑΣ»

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε στο στούντιο του Metropolis 95.5, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, για τον τελικό Κυπέλλου, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: «Θα δυσκολευτεί πολύ ο ΠΑΟΚ να κερδίσει, ο ΠΑΣ σου βγάζει τη ψυχή, είναι καλή ομάδα. Δύσκολα ή εύκολα ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει, γιατί μετά θα έχει προβλήματα αν δεν κερδίσει. Ο Περέα μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι.

Μου αρέσει πολύ ο Λουτσέσκου, γιατί έχει καλή ψυχολογία, έχει 20 ποδοσφαιριστές στην ομάδα και έχει βρει το κουμπί του καθενός, έχει καταφέρει να έχει τους παίκτες σαν παιδιά του».

Για το τελικό του Κυπέλλου: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει συμμαζέψει τον Παναθηναϊκό και όλοι βγάζουν το καλό τους εαυτό, μου αρέσει πολύ ως προπονητής. Μην ξεχνάμε ότι είχε τον ΑΠΟΕΛ και τον πήγε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι τυχαίος, είναι μεθοδικός. 

Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλο ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ και ας κερδίσει το ποδόσφαιρο, να δούμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός: «Πιστεύω πως ο Άρης θα νικήσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι στην Τούμπα που ήταν σημαντικό για εκείνον, το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον ΠΑΟΚ, το δεύτερο όμως άνηκε στον Ολυμπιακό.

Βλέπω τον Άρη να κερδίζει, γιατί το θέλει πιο πολύ, ο Ολυμπιακός δεν νομίζω δεν θα χτυπήσει το παιχνίδι. Ο Φορτούνης πρέπει να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια, είναι μεγάλο ταλέντο, αδικείται και η Εθνική ομάδα, πρέπει να ξανά γυρίσει Πιστεύω πως μπορεί να καθορίσει ένα παιχνίδι, ο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες σε όλους».

Για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ: «Φέτος θα το πάρει η Ρεάλ, έχει καλό φως, πρέπει να είσαι τυχερός και μέχρι στιγμής της βγαίνει. Ο Αντσελότι έχει πάρει 4-5, ξέρει τι του γίνεται, έχει την τύχη μαζί, διαβάζει και καλά τα παιχνίδια, ξέρει ότι έχει κάποιες αδυναμίες στο κέντρο της άμυνας.

Την έδεσε την άμυνα φέτος, αλλά στο ματς με τη Σίτι αφού δεν την σκότωσε η Μάντσεστερ, το γυρίσανε. Μόλις βγήκε ο Γουόκερ τελείωσε η ομάδα, άνοιξε η τρύπα από εκείνη την πλευρά και ο Βινίσιους δεν πιανόταν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.