Πανταζής για Σαββίδη: «Και μένα στην αρχή με έλεγαν... Ρώσο»

Χάρης Δημαράς31 Ιανουαρίου 2020

Κατάθεση ψυχής από τον Λευτέρη Πανταζή στο Metropolis 95,5. 

Ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις του ομίλου Metromedia, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και τον Γιώργο Μπούζο, ενώ τραγούδησε και on air ποντιακά, αλλά και πολλά από τα γνωστά τραγούδια του, με αφορμή την έναρξη του σχήματός του σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Ο Λε-Πα δε δίστασε να μιλήσει και για τον φίλο του Ιβάν Σαββίδη. 

Για τον Σαββίδη είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Ιβάν είναι ένας μεγάλος Πόντιος που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Είναι ιδιαίτερα φιλάνθρωπος και έχει μεγάλη προσφορά στα ποντιακά πράγματα. Δεν παύει να είναι και επιχειρηματίας και όπως κάθε επιχειρηματίας έχει στόχο το κέρδος. Όμως, είναι ένας σπουδαίος Πόντιος και είναι φίλος μου. Μάλιστα έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα. Μιλάμε στα ποντιακά».

Για την κόντρα στο ποδόσφαιρο και το ότι ο Ολυμπιακός τον αποκάλεσε Ρώσο: 

«Και μένα στην αρχή κάποιοι με έλεγαν Ρώσο. Γεννήθηκα στη Ρωσία, αλλά είμαι Πόντιος και μάλιστα ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και τραγουδάω ποντιακά. Εχω πολλούς φίλους σε όλο τον κόσμο και κρατάμε την ποντιακή παράδοση ζωντανή. Στο ποδόσφαιρο πάντοτε υπήρχαν αυτές οι κόντρες. Όταν μπαίνουν στη μέση τα χρήματα και ο ανταγωνισμός, συμβαίνουν αυτά».

Ακούστε όλο το απόσπασμα με την παρουσία του στο στούντιο του Metropolis

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.