Πάντα θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ το απόλυτο μέτρο σύγκρισης

Κώστας Πετρωτός26 Οκτωβρίου 2022

Οι μέρες που ακολούθησαν της γκέλας κόντρα στον Αστέρα, για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ χρήσιμες. Απαντες μέσα στην ομάδα μπήκαν σε μία διαδικασία εσωτερικών συζητήσεων και αναλύουν τα πάντα για να δουν τι φταίει. Δεν κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι και αυτό πάντα είναι μία δύσκολη, αλλά πολύ ουσιαστική διαδικασία, που οδηγεί σε κάτι θετικό. 

Μιας και γίνεται αυτή η συζήτηση ας βάλουμε και εμείς κάποιους προβληματισμούς. Εχει μεγάλη δόση αλήθειας αυτό που είπε χθες στο Metropolis 95,5, ο Γιώργος Κούτσης. Οντως οι έμπειροι είναι που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Και σε αυτό το σημείο, εμείς πρέπει να θυμίσουμε τι γινόταν στην καυτή διετία 2017-2019. 

Η τότε έμπειρη φουρνιά παικτών, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητά της έβγαινε συνεχώς μπροστά στα δύσκολα. Μπορεί ο Βαρέλα να έψαχνε λίγα χρήματα παραπάνω, ο Μάτος στον εκνευρισμό του να έπαιρνε κάρτες που θα μπορούσε να αποφύγει, ο Κρέσπο να είχε και αυτός τα δικά του, ο Πρίγιοβιτς να έδινε μεγάλη σημασία στα νούμερά του, ο Κάνιας να είχε ενίοτε κάποιους τραυματισμούς και ο Πασχαλάκης την τρέλα του (ας μην πούμε για άλλους), αλλά μέσα στο γήπεδο, με μπροστάρη τον Βιεϊρίνια ήταν στα… κόκκινα. 

Πάντα τους έβλεπες να είναι σε κακή μέρα, είχαν σταθερότητα στην απόδοσή τους και έβρισκαν τον τρόπο και να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα και παράλληλα να αποτελούν το παράδειγμα για τους νεότερους. Αυτή την σταθερότητα, την διάθεση να πάρουν ευθύνες και να βγαίνουν μπροστά, την περιμένει η ομάδα και από τους τωρινούς έμπειρους, από τους παίκτες που έχουν παραστάσεις. Από τις δηλώσεις που κάνουν μετά τα ματς, καταλαβαίνει κανείς ότι νιώθουν, αλλά αυτό δεν αρκεί. Στον ΠΑΟΚ χρειάζονται και άλλα πράγματα και, κυρίως, υψηλές πτήσεις διαρκείας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.