Πάντα στο μυαλό του Άκπομ ο ΠΑΟΚ, έβλεπε το ντέρμπι στην Αγγλία!

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρά το γεγονός ότι δεν έμεινε πολλά χρόνια στην Ελλάδα έχει δεθεί αρκετά με τον ΠΑΟΚ είναι ο Τσούμπα Άκπομ, κάτι το οποίο φάνηκε στις πρώτες δηλώσεις του Άγγλου μακριά από την Ελλάδα, όταν είχε αναφέρει πως «ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκλεψε την καρδιά μου».

Ο Άγγλος επιθετικός το καλοκαίρι άφησε τον ΠΑΟΚ για να κυνηγήσει το όνειρο του στην Αγγλία με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα έχοντας ανοίξει ήδη λογαριασμό για το 2021 σημειώνοντας το πρώτο του γκολ και μοιράζοντας την πρώτη του ασίστ για το νέο έτος.

Ο ίδιος φαίνεται πως -όποτε το επιτρέπουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις- δεν χάνει στιγμή από τον Δικέφαλο κάτι που δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που εν τέλει δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο νεαρός επιθετικός, καθώς μία στιγμή αδράνειας στέρησε από τον ΠΑΟΚ τη νίκη.

Ο «Τσούμπι» όπως είναι το παρατσούκλι του φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ενός Instagram story:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.