«Πάντα στην κατάλληλη θέση ο Λόπεζ, ο Γκανέα είναι όπως ο Μαρσέλο»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μπόγκνταν Μάρα και αναφέρθηκε στο πέρασμά του στον Ηρακλή, ενώ σκιαγράφησε τα προφίλ των Κριστιάν Λόπεζ και Κριστιάν Γκάνεα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θυμάμαι τις νίκες με Ολυμπιακό στα οποία είχα σκοράρει κιόλας. Μου λείπει η εποχή που έπαιζα ποδόσφαιρο και ειδικά στον Ηρακλή, αλλά τα οικονομικά προβλήματα τα αντιμετώπιζε από τότε ο σύλλογος. Διατηρώ επαφές και μαθαίνω τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση ο Μάρα.

Για τον Λόπεζ:

«Είναι τεχνίτης και πάντα είναι στην κατάλληλη θέση για να σκοράρει. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και θα βοηθήσει τον Άρη. Έκανε καλή χρονιά στην Κλουζ και η ομάδα φέτος έκανε κίνηση να τον αποκτήσει, αλλά η πρόταση του Άρη ήταν καλύτερη για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Είναι ομαδικός παίκτης και συμμετέχει στο οργανωτικό παιχνίδι».

Για τον Γκάνεα:

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή επιθετικογενή. Είναι σαν τον Μαρσέλο που καλύπτει όλη την πλευρά. Αν αποδώσει στον Άρη, θα συμμετέχει και στην Εθνική ομάδα της χώρας του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.