«Πάντα στην καρδιά μου ο Ηρακλής, να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν της Ταμπόρ, Χρήστος Ρόβας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ημίθεο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πάντα στην καρδιά μου ο Ηρακλής, είναι όπως η οικογένειά μου, να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει»! 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πώς ήρθε η μεταγραφή στην Ταμπόρ, αλλά και στο ματς της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Σλοβενία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς της Εθνικής με τη Σλοβενία:

«Είμαι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Σλοβενία. Όσον αφορά το παιχνίδι, οι Σλοβένοι δεν είναι φανατισμένοι στον βαθμό που είμαστε εμείς στην Ελλάδα. Θεωρούν δύσκολο την αναμέτρηση, καθώς έχουν να διαχειριστούν δυο σοβαρές απουσίες τον Όμπλακ και τον Ίλισιτς».

Για το πώς ήρθε η μεταγραφή στην Ταμπόρ:

«Με είχε δει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας στον αγώνα Δόξα Δράμας-Εργοτέλης και ήρθαμε σε επικοινωνία και έπειτα ήρθε και η συμφωνία με τον σύλλογο. Προφανώς θα με είχε εντοπίσει και σε άλλα παιχνίδια. Πρόκειται για μία φιλόδοξη ομάδα που έχει προπονητή τον Καμορανέζι».

Για τον αν παρακολουθεί τα δρώμενα στον Ηρακλή:

«Παρακολουθώ καθημερινά τον Ηρακλή. Χαίρομαι που επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες μέσω του ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στον Ηρακλή μας και να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει. Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με την Ταμπόρ, αλλά για τον Ηρακλή δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Αγαπώ την ομάδα, είναι πάντα στην καρδιά μου και είναι σαν την οικογένειά μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.