Από τη Μίλαν στον Πανσερραϊκό ο Αϊνταρά!

Metrosport Team28 Αυγούστου 2021

Την απόκτηση του Σιακά Αϊνταρά ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα των Σερρών συμφώνησε σε όλα με τον Ιταλό εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται να φύγει από τη Μίλαν και να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. 

Ο 20χρονος δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στον ιταλικό σύλλογο και αποφασίστηκε να δοθεί σε άλλη ομάδα ώστε να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί. 

Ο Αϊνταρά θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα στη γειτονική χώρα και διακρίνεται για την ταχύτητα, τη φυσική κατάσταση και τις ορθές αποφάσεις. Μετρά ήδη 80 συμμετοχές στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας. 

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σιακά Αϊνταρά. Ο Ιταλός άσος με καταγωγή από το Μάλι, συμφώνησε με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2023.

 Μίνι βιογραφικό:

 Ο Σιακά Αϊνταρά είναι γεννημένος στις 13/5/2001 και αγωνίζεται ως εξτρέμ και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης. Ο ταλαντούχος παίκτης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Μίλαν την σεζόν 2016/17.

 Το πληθωρικό του ταλέντο, γρήγορα, του έδωσε την ευκαιρία να καταγράψει 28 συμμετοχές με την φανέλα της Μίλαν στο πρωτάθλημα Κ17, ενώ συμμετείχε και 45 φορές στην Ιταλική Πριμαβέρα, με τους «Ροσονέρι», έχοντας σημαντικές επιτυχίες.

 Το καλοκαίρι του 2020 μεταγράφηκε στην ομάδα της Λέτσο στην Γ΄κατηγορία της Ιταλίας και πλέον θα αγωνίζεται με τον Πανσερραϊκό στην Superleague 2.».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.