Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ Β': Η «χρυσή» αλλαγή του Σμυρλή του χάρισε το τρίποντο

Χάρης Εμμανουηλίδης16 Φεβρουαρίου 2022

Με τον Σμυρλή να έρχεται ως «χρυσή» αλλαγή από τον πάγκο, ο ΠΑΟΚ Β΄ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο με 1-2 στις Σέρρες με αντίπαλο τον αξιόμαχο Πανσερραϊκό που «πάλεψε» αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ μετρώντας απουσίες αρκετών βασικών στελεχών του τα οποία κλήθηκαν στην πρώτη ομάδα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ταξίδεψε στις γειτονικές Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ήθελε τη νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να δώσουν συνέχεια στις νίκες μετά την επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό Β΄.

Οι δύο ομάδες σε ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο δεν πήραν κάποιο ρίσκο στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σερρών, με τον Δικέφαλο να ψάχνει τον δρόμο προς την εστία του Καβουσάκη, ωστόσο έλειπε η τελική πάσα που θα μπορούσε να τον φέρει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Αυτό άλλαξε στο 26ο λεπτό, όταν ο Μάριος Τσαούσης που αγωνίστηκε σε ρόλο εξτρέμ βρήκε με ωραία σέντρα εντός περιοχής τον Παναγιώτου, με τον νεαρό στόπερ που χθες ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ έως το 2024, να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 0-1 για τους Θεσσαλονικείς.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους, θέλοντας να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στην εξίσωση της αναμέτρησης, ωστόσο όλες οι προσπάθειες των παικτών του Άγγελου Διγκόζη είτε βρήκαν αντίσταση στον Μπουργάνη, είτε πέρασαν εκτός με το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά στο σκορ του Θεσσαλονικείς. 

«Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε ο Πανσερραϊκός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να...ανακατέψει την τράπουλα, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Γαϊτανίδη και Σαλαμούρα στις θέσεις των Γρόσδη και Πανίδη και ενώ ο Πανσερραϊκός συνέχιζε να αναζητά την ισοφάριση ο Γκαρσία πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τον Σμυρλή στη θέση του Φασίδη.

Οι Σερραίοι κατάφεραν να πάρουν αυτό που ζητούσαν από τη ροή της αναμέτρησης στο 70΄όταν με τον Εππά, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Μπουργάνη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 20 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ο Δικέφαλος δεν αρκέστηκε στον 1 βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο Σμυρλής αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Ουρουγουανό προπονητή, καθώς στο 82΄ έπειτα από ασίστ του Σαλαμούρα έκανε το 1-2 και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πϊντο, Καραμπέρης, Μαρκιόνι, Κόντι, Μέσι, Παπαβασιλείου, Κανίς

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης Γρόσδης, Τσαούσης, Φασίδης, Πανίδης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.