Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Προηγήθηκαν δύο φορές τα «λιοντάρια», αλλά δεν γεύτηκαν την χαρά της νίκης

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Πανσερραϊκός και ΟΦΗ πρόσφεραν θέαμα, αλλά στο φινάλε δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν. Τα «λιοντάρια» μπήκαν μπροστά στο σκορ δύο φορές, όμως, στο τέλος αρκέστηκαν στην ισοπαλία με 2-2 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό. Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι το 33' το αποτέλεσμα ήταν 2-1. Ο Άλεξιτς στο 22' σημείωσε το 1-0, στο 27' ο Μπάκιτς δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισαν οι Κρητικοί, στην επαναφορά, ωστόσο, «διόρθωσε» το λάθος του και ισοφάρισε, ενώ στο 33' ο Μπετανκόρ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό.

Οι γηπεδούχοι, τελικά, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το φινάλε, καθώς στο 75', ο Μπάκιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (60' Στάικος), Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Τομάς, Άλεξιτς, Μπετανκόρ (71' Χατζηστραβός)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγος (67' Μεγιάδο), Μπάκου (66' Μοσκέρα), Τοράλ (74' Γλέιζερ), Ριέρα (66' Αποστολάκης), Ισέκα (74' Φελίπε)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.