Πανσερραϊκός- Ηρακλής (0-2): Ο Γιουμπιτάνα καθάρισε... εις διπλούν για τους κυανόλευκους

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Ομαλά κύλησε το απόγευμα του Σαββάτου για τον Ηρακλή, που πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Γιουμπιτάνα, στο 25΄και 53΄ λεπτό της αναμέτρησης. Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, επιστρέφουν, στη βάση τους με τους 3 βαθμούς.

Σε μια πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν του Πανσερραϊκού. Και αυτό, χάρη στην εξίσου εξαιρετική εμφάνιση του Γιουμπιτάνα, που άνοιξε εκ νέου τον προσωπικό του λογαριασμό στα γκολ για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, το προσωπικό του κοντέρ ξεκίνησε να γράφει...δυναμικά, αφού η μπάλα βρήκε δίχτυα από τα πόδια του δύο φορές. Μια στο 25΄ λεπτό, δίνοντας το προβάδισμα και την αυτοπεποίθηση στο «Γηραιό» , και λίγο αργότερα, στο 53 λεπτό της αναμέτρησης.
Πανσερραϊκός (Ελευθερόπουλος):Γιαννίκογλου, Δεληγιάννης (46′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51′ Ανάκογλου), Σιοφανός (46′ Σαΐντ), Θυμιάνης (67′ λ.τ Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60′ Λιούμης).

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90+1′ Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80′ Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80′ Μανουσάκης), Τόμας (71′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (90+1′ Κουντουριώτης).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.