Πανσερραϊκός: Ενίσχυσης... συνέχεια με Νάτσο

Metrosport Team04 Ιουλίου 2022

Ακόμα μια σημαντική προσθήκη για τον Πανσερραϊκο, αφού η Σερραίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σπύρου Νάτσου.

Άλλος ένας παίκτης με εμπειρία από Super League 1 «μετακομίζει» στις Σέρρες, μετά τον Γιάννη Μυστακίδη, με τα «Λιοντάρια» να δείχνουν πως φέτος στοχεύουν σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Νάτσος υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ, έμεινε ελεύθερος μετά από 8 χρόνια στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου, με τον Πανσερραϊκό να είναι μόλις η δεύτερη ομάδα που θα αγωνιστεί στην καριέρα του. Πέρσι πραγματοποίησε 11 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Νάτσο. Ο 24χρονος διεθνής ταλαντούχος αμυντικός χαφ, έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Σπύρος Νάτσος γεννήθηκε στις 09 Ιουνίου 1998 στην Πρέβεζα και είναι “προϊόν” των ακαδημιών του Ατρομήτου. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ως δεξί μπακ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει με επιτυχία και άλλες θέσεις. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Περιστερίου σε μικρή ηλικία, πέρασε κατά σειρά από τα τμήματα U15, U17, U20 και το 2015, σε ηλικία 17 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Με τη φανέλα του Ατρομήτου, που είναι και η μοναδική που έχει φορέσει στην καριέρα του, έχει πραγματοποιήσει 80 συμμετοχές και 2 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2020-21 έπαιξε σε 25 αγώνες.

Παράλληλα ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, όντας βασικό στέλεχος της U21, μέχρι και το 2020 και φυσικά έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις προηγούμενες ηλικιακές κατηγορίες, μετρώντας περισσότερες από 35 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.