Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 1-3: Ήταν τυπική διαδικασία

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2023

Πανσερραϊκός και ΑΕΚ τέθηκαν αντιμέτωποι στις Σέρρες στην ρεβάνς του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο η «Ένωση» είχε επικρατήσει με 3-0. Με την ευκαιρία της εύκολης νίκης και της διαφαινόμενης πρόκρισης ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε αρκετά μεγάλο ροτέισον κάτι που δεν του κόστισε όμως αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 3-1.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη σε όλη την αναμέτρηση και πρακτικά σφράγισε την πρόκριση της και με δεύτερη νίκη (1-3). Το 0-1 έγινε από τον Πέτρο Μάνταλο στο 21ο λεπτό μετά από πολύ ωραία συνεργασία του Γκατσίνοβιτς και του Τσούμπερ με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό που ξεκίνησε την φάση να την ολοκληρώνει με κοντινό πλασέ.

Η ισοφάριση των Σερραίων ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όταν μετά από μια σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κατσαντώνης σκόραρε στο 49' για το 1-1. Ωστόσο η ΑΕΚ είχε απάντηση... δις αφού πήρε γρήγορα το προβάδισμα στο 51' με κεφαλιά του Μάνταλου, ενώ στο 80' ο Μαχαίρας σκόραρε για το τελικό 1-3.





Πλέον λοιπόν η «Ένωση» περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, που θα είναι και ο αντίπαλος της στα ημιτελικά του θεσμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.