Πανοζάχος: «Στα 172.624.000 η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη»

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Για τη νέα οικονομική ενίσχυση του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και τα χρήματα που έχει επενδύσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από το 2012 φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πανοζάχος.

Αρχικά ανέφερε: «Ο μεγαλομέτοχος για μία ακόμα φορά κάλυψε τις ταμειακές άμεσες ανάγκες στηρίζοντας την ΠΑΕ οικονομικά και χορήγησε το ποσό των 3.000.000 ευρώ».

Για την οικονομική αυτάρκεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε ότι αφορά το αυτάρκης οικονομικά, ο μεγαλομέτοχος το θέλει αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι του, εξαρτάται γενικότερα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό μπορεί να το επιδιώκει η διοίκηση αλλά εξαρτάται και από εξωγενείς παράγοντες. Ο στόχος είναι να είναι αυτοδύναμος και αυτάρκης αλλά μέχρι τώρα δεν είναι αυτάρκης οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται να βάζει χρήματα ο μεγαλομέτοχος, αλλά αυτό αποτελεί τον στόχο».

Ενώ για τα χρήματα που έχει επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης: «Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ δεν αντιμετώπισε κανένα κενό και τα κάλυψε όλα όποτε χρειάστηκε ο μεγαλομέτοχος, 172.624.000 από το 2012 που βρίσκεται στην ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.