Πάνω από 350 εμβολιασμοί σε τρεις ώρες στο Cosmos

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2021

Σε μία προσπάθεια να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στη Μακεδονία, κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των πόλεων με στόχο τον εμβολιασμό των πολιτών.

Στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σήμερα η κινητή εμβολιαστική μονάδα της 4ης ΥΠΕ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες ηλικίας άνω των 12 ετών, να κάνουν, χωρίς ραντεβού, την πρώτη ή την τρίτη/ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά της Covid, εφόσον έχει συμπληρώσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει από τις 12:00 το μεσημέρι και η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο Mediteranian Cosmos έως και τις 19:00. Όπως ανέφερε ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρης Τσαλικάκης, η συμμετοχή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη από νωρίς ενώ έως και τις 3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν πάνω από 350 εμβολιασμοί.

“Είναι ένα δώρο που κάνουμε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης να επισπεύσουν τον εμβολιασμό και να βγούμε όλοι πιο γρήγορα από αυτό που μας ταλαιπωρεί”, τόνισε.

Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματοποιούν την τρίτη δόση του εμβολίου, αρκετός είναι ο κόσμος που έχει σπεύσει για να κάνει την πρώτη δόση, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την θωράκιση του πληθυσμού έναντι της πανδημίας.

Στο εμπορικό κέντρο λειτουργούν πέντε εμβολιαστικές γραμμές, στελεχωμένες από προσωπικό Κέντρων Υγείας και τα εμβόλια που γίνονται είναι της Pfizer. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΥΠΕ έχουν φροντίσει να δίνουν στους πολίτες χαρτάκι με αριθμό σειράς προκειμένου να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους ή τη βόλτα τους στο εμπορικό και στη συνέχεια να επιστρέφουν για να εμβολιαστούν, με τη μικρότερη δυνατή αναμονή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.