Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2 με σούπερ Άκπομ και Ίνγκασον

Litespeed Test19 Δεκεμβρίου 2019

Για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Χρειάστηκε να εκμεταλλευτεί την ισχύ του στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων και τον πολύ φορμαρισμένο Άκπομ για να πάρει τη νίκη και μαζί τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Φερέιρα έπαιξε σαν ΠΑΟΚ μόνο κατά μικρά διαστήματα επιτρέποντας τον Πανιώνιο να είναι ανταγωνιστικός. Όταν μπήκε το πρώτο γκολ με τον Ίνγκασον, όλα μπήκαν στο δρόμο τους και ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Αργός, προβλέψιμος, νευρικός

Ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα την κατοχή της μπάλας θέλοντας να φτάσει γρήγορα στο γκολ και να φέρει μόνιμα τον Πανιώνιο σε θέση άμυνας. Αυτή του η προσπάθεια, όμως, δεν είχε διάρκεια…

Μετά το 15’ οι παίκτες του ΠΑΟΚ έμοιαζαν σε λήθαργο και παρότι αμυντικά δεν αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα, δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Μάλερμπ. Ένα δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Αουγκούστο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ενώ οι κυανέρυθροι είχαν μια ευκαιρία να προηγηθούν με εκτέλεση φάουλ του Αραμπούλι που απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Φερέιρα ήταν προβλέψιμη, στατική και έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να γίνει πολύ πιο επιθετική και αποτελεσματική για να πάρει τη νίκη.

Τα στημένα έδωσαν τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ μπήκε επιθετικά όπως αναμενόταν και είχε την τύχη και την ικανότητα να εκμεταλλευτεί τη δύναμή του στην εκτέλεση των στημένων φάσεων.

Στο 48’ μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια και ασίστ με κεφαλιά του Άκπομ, ο Ίνγκασον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Μάλιστα θα μπορούσε πολύ γρήγορα να κάνει και το 2-0 αν δεν έχανε εξ επαφής μια μεγάλη ευκαιρια ο Αουγκούστο.

Δεν το πλήρωσε όμως καθώς στο 62’ και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά ο Άκπομ σκόραρε και έδωσε το ισχυρό προβάδισμα που τόσο ήθελε ο ΠΑΟΚ.

Μετά ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε χρόνο, δυνάμεις και με καθαρό μυαλό έφτασε στη νίκη.

Πολύ μεγάλη η προσφορά και του Ζίβκοβιτς που είχε δύο μεγάλες αποκρούσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.