Πανηγύρισαν για το... Milko Cup στον Ολυμπιακό;

Γιώργος Ζαΐρης18 Μαρτίου 2024

Προφανώς και δεν είμαστε μικρόψυχοι και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την τεράστια πρόκριση που πήρε ανατρέποντας το εις βάρος του 1-4 απέναντι στην Μακάμπι με το εντυπωσιακό 1-6.

Αλλά, στ' αλήθεια, δεν μπορώ να κρατηθώ. Είδα τον κόσμο του Ολυμπιακού στις πέντε τα ξημερώματα στο «Ελ. Βενιζέλος» να υποδέχεται την ομάδα. Είδα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού να γίνονται ένα κουβάρι. Είδα διθυραμβικές δηλώσεις του Καρεμπέ. Διάβασα δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επικά πρωτοσέλιδα των ερυθρόλευκων εφημερίδων αλλά και των ιστοσελίδων. Αφιέρωμα από το «Μega».

Καλά έκαναν, αλλά θυμάμαι πριν από δυο χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ έφτανε στους «8» του Conference, στον Πειραιά να κάνουν λόγο για Milko Cup και να απαξιώνουν την πορεία του ΠΑΟΚ. Τώρα, στον ίδιο θεσμό, για την ίδια επιτυχία, δηλαδή την πρόκριση στους «8» μιλούν για έπος. Που προφανώς και είναι.

Αλλά όσοι εκεί στον Πειραιά απαξίωναν την διοργάνωση και τώρα την έχουν πάρει ως σωσίβιο για να μην χαρακτηριστεί αποτυχημένη η σεζόν, πώς αισθάνονται και μήπως πρέπει να ζητήσουν και μια συγνώμη;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.