Πανίδης: Ο λόγος που πανηγύρισε έξαλλα το γκολ με τον Ολυμπιακό Β και τι τους έχει «περάσει» ο Γκαρσία

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2022

Ο χρυσός σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με τον Ολυμπιακό Β, Δημήτρης Πανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή στη «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" και για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως πέτυχε το γκολ: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα τη σέντρα απλά έτσι όπως πήγε η τροχιά της μπάλας κατέληξε στα δίχτυα, βοήθησε και η θέση του αντίπαλου τερματοφύλακα».

Για τον λόγο που πανηγύρισε το γκολ τόσο έξαλλα: «Πιστεύω πως είναι λογικό, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε τόσο πολύ. Γενικά έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και ειδικά με τη νέα χρονιά τα πάμε πάρα πολύ καλά. Σε κάθε παιχνίδι βγάζουμε πάθος και τα πανηγυρίζουμε όλα τα γκολ μαζί με χαρά, επομένως άλλος ένας λόγος που το πανηγύρισα έξαλλα ήταν επειδή ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με όλα τα παιδία είμαστε αντίπαλοι εντός αγωνιστικού χώρου για 90 λεπτά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και σκοπός μας, επειδή είμαστε και νέα παιδιά, να παίξουμε ποδόσφαιρο».  

Για το πάθος του και τον Πάμπλο Γκαρσία: «Μας το έχει περάσει τα χρόνια που είμαστε μαζί, μας έχει περάσει να μπαίνουμε δυνατά σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου, να δίνουμε και τη ψυχή μας για να κερδίσουμε, οπότε είναι και δουλειά του προπονητή και όλου του τιμ.

Ως παίκτη τον πρόλαβα να παίζει στον ΠΑΟΚ, ως προπονητής μας έχει δώσει και εμένα προσωπικά σαν φιλοσοφία να μπαίνουμε στο γήπεδο και να παλεύουμε και ματώνουμε, γιατί είναι κάτι που μας αρέσει, μας βοηθάει να το καταφέρουμε μέσα από τη δουλειά».

Για το όνειρό του: «Αρχικά όνειρό μου είναι να κάνω μια πολύ καλή πορεία στο ποδόσφαιρο γενικότερα, είτε αυτή είναι στην πρώτη ομάδα, είτε είναι σε κάποια άλλη ομάδα. Προφανώς θα ήθελα να παίξω και στην πρώτη ομάδα, να με δει ο κόσμος, να τιμήσω και τη φανέλα.

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι να παίξει σε μια συγκεκριμένη ομάδα , είναι να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να φτάσει όσο ψηλά γίνεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.