Πανέτοιμος ο Ηρακλής για την Κέρμεντ- Τι δηλώνουν Καλύβας και Καββαδάς

Στέλιος Παρθενάκης25 Ιανουαρίου 2021

Η ώρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ήρθε για τον Ηρακλή και θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Κέρμεντ. 

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει αύριο στις 16.00 στο Maasport Sports and Events Arena του Ντεν Μπος  και θα μεταδοθεί από σε live streaming μετάδοση από το κανάλι της FIBA στο Youtube για την 1η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου του FIBA Europe Cup. 

Συμμετείχαν στην προπόνηση όλοι οι αθλητές στη διάθεση του κόουτς Καλύβα. Ο Σχίζας φαίνεται να σφίγγει τα δόντια και θα παίξει αν χρειαστεί. Φυσικά, το ντεμπούτο του Ίμπανκς θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον Ηρακλή, που περιμένει πολλά από αυτόν στο σκοράρισμα.

Ο Στέργιος Καλύβας δήλωσε για την αναμέτρηση. «Η επιστροφή της ομάδας μας στα ευρωπαϊκά ματς γίνεται απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του Ουγγρικού πρωταθλήματος, και είναι μια σημαντική στιγμή για τον Ηρακλή, στην οποία θέλουμε να σταθούμε επάξια.

Η διεξαγωγή αυτού του τουρνουά με αυτήν την μορφή , δηλαδή 3 αγώνες σε 4 ημέρες είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας το οποίο καλούμαστε να διαχειριστούμε. Θα είναι μια δοκιμή για το επίπεδο ετοιμότητας όλης της ομάδας μας. Η Kormend είναι μια ομάδα δουλεμένη η οποία τρέχει καλά το γήπεδο και σκοράρει σε κάθε παιχνίδι πάνω από 80 πόντους».

Απο την άλλη ο Βασίλης Καββαδάς τόνισε. “Είναι ώρα για αντίδραση. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, με συνεχόμενα ματς.

Κλειδί είναι να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη με τους προηγούμενους αγώνες, να μπούμε δυνατά, να παίξουμε ομαδικά και να χαρούμε το παιχνίδι, γιατί ακόμη κι αυτό το κομμάτι μας λείπει! Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα, με τρία συνεχή ματς ευρωπαϊκά ματς, με καλές ομάδες, και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά”.

Ο Ηρακλής θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί και να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.