Πανέτοιμος για τη 15η νίκη ο Ηρακλής

Αχίλλειος Έξαρχος22 Φεβρουαρίου 2020

Τη νικηφόρα πορεία του στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΜ θέλει να συνεχίσει o Ηρακλής, ο οποίος υποδέχεται σήμερα στις 3.30 μ.μ. στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου σταδίου τον Ατρόμητο Αγίας Παρασκευής.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν ως τώρα 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, ωστόσο, παράλληλα, θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τη σεζόν. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο τεχνικός Μαργαρίτης Κεχαγιάς μετρά μια σημαντική επιστροφή. Ο λόγος για τον Τάι.

Ο Βραζιλιάνος άσος απείχε για περίπου τρεις μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω μιας θλάσης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης. Ο ποδοσφαιριστής είναι, πλέον, καλά και αναμένεται να συμμετάσχει στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από σήμερα.

Πέραν του αγωνιστικού, όμως, το πλέον σημαντικό για τους «κυανόλευκους» είναι το τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα. Ο κόσμος του Ηρακλή θέλει να δει την ομάδα του ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες τη νέα χρονιά, ωστόσο, οι ενέργειες που γίνονται προς το παρόν είναι μόνο σε φιλολογικό επίπεδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.